En ny begyndelse?

Stephen Hawking er sikker på, at overbefolkning, klimaændringer, en eventuel atomkrig og et muligt sammenstød med en asteroide vil gøre vores nuværende klode så ubeboelig, at menneskeheden må søge ud i rummet for at finde et nyt sted at bosætte sig. Han mener, at vi er nødt til at forlade Jorden inden for de næste hundrede år, og er i fuld gang med at undersøge mulighederne i det uendelige univers.

Ja – ví var forberedt. Bill Gates, Klaus Schwab, Joe Biden og andre havde sørget for rumskibe – og vi er nu landet på en beboelig planet og skal til at bosætte os.

Klaus Schwab træder frem for at lede bosættelsen og han siger:

Godsejere og alle andre jordejere:
 I går først i land og finder den bedste jord, den bedst beliggende jord; den indhegner I og siger, at det er jeres, således at vi kan betale jer for at få et sted at være, og således at vore børn og børnebørn i al fremtid skal betale jer for at være her.
Jorden vil jo ikke blive brugt fornuftigt og effektivt, hvis der ikke er nogen, der ejer den.

Oliesheiker, oligarker og hvad I nu hedder: 
I går nu i land og finder alle de gode oliekilder; I indhegner dem og siger at det er jeres, således at vi kan betale jer for at få olie til opvarm mening, til vores biler etc., og således at vores børn og børnebørn i al fremtid skal betale jer for at få olie til …
Olien vil jo ikke blive udnyttet effektivt, hvis den ikke er privatejet.

Etc.

Og til alle I andre:
Nu kan I så gå i land. Der vil nok være nogen, som vil tillade at I – på favorable vilkår – kan bosætte jer på deres jord og og så kan I nok med tiden købe de ressourcer I ellers får brug for.